2021-10-31 07:45:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Jól indul a vasárnapod, és jól is folytatódhat

Napi horoszkóp október 31-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Vasárnap több meghívást is kaphatsz, amelyeket mindenképpen érdemes elfogadnod. Jól fogod érezni magad mindenhol, és élvezed, hogy sokan rajongjanak téged körül. Legyél mégis elővigyázatos: nem mindenkinek őszinte a mosolya. Titkos hódolód akad, aki sajnos foglalt.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Október utolsó napján kissé nehezedre esik, hogy te irányítsd, kontrolláld a körülötted zajló eseményeket. Pedig a többieket nagyon hozzá szoktattad már, hogy mindig te mondod ki a végleges szót. Vasárnap bízd rájuk a döntést! Várd meg, mire mennek egyedül...
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Jobb, ha vasárnap nem engeded, hogy vadidegenek a bizalmadba férkőzzenek. Gyaníthatóan hátsó gondolatokat dédelgetnek a fejükben, ami miatt később meglehetősen terhessé válhat ez a kapcsolat. Legyél persze barátságos velük, de tarts egészséges távolságot. Délután pihenj minél többet!
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A kettősség az egész vasárnapodat végigkíséri. Ma jobb, ha nem csinálsz semmi olyasmit, amire koncentrálnod kell. Amire túlzottan rágörcsölsz, azt a valamit egészen biztosan nem tudod megvalósítani. Ha elengeded, magától oldódik meg minden...
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Jól indul a vasárnapod, és a folytatásra sem lehet semmi panasz. Mindenki a kedvedben jár, és még a szerencse is a nyomodba szegődik. Kedved támadhat valami különlegeset főzni a családnak. Ne fogd vissza magad, legyél minél kreatívabb! Imádni fognak érte a többiek.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A halloweeni vasárnap nehezebbnek bizonyul, mint szeretnéd. Ennek ellenére nem érdemes aggódni, mert megvan benned a csalafintaság és az erő, hogy megtaláld a megoldást. A végén sokkal elégedettebb leszel, mintha minden simán megtetted volna. A nehézségben is lehet pozitívumot találni, és te ezt nagyon jól tudod.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Szerencsésen alakul a halloween vasárnap: sokan vesznek ma körül téged, és szívesen segítenek bármiben. Ha nem burkolózol fensőbbséges magányba, akkor ezzel most remekül élhetsz. Nyisd ki a szívedet, meg egy kicsit az ajtókat és ablakokat is, hogy meghalld a kinti hangokat!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az utóbbi időben nagyon aggodalmaskodó voltál. A múlt eseményei miatt rágódsz még vasárnap is az önfeledt halloweeni szórakozás helyett. Pedig te is jól tudod, már nincs mit gondolkodni, rágódni. Koncentrálj inkább a jelenre, ott történik az élet!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A vasárnap és a halloween a kikapcsolódásé és a szerelemé. Ezt a társadnak is meg kell értenie, ezért, jó, ha már előre tudatod vele, ma ne akarjon a barátaival közös programot szervezni. Persze ez rád is épp így érvényes. Különben a szerelem máshonnan kopogtat be...
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Nagy terveket szövögetsz, de a megvalósítás egyelőre igencsak nehéznek tűnik. Ne add fel, csak próbáld meg először apróságokkal kezdeni. Először is a párodat kellene igazán megnyerned magadnak. Együtt minden sokkal könnyebben megy.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Jól indul a vasárnapod, és jól is folytatódhat. Eszedbe se jusson ugyanakkor munkával tölteni a napot! Még csak gondolatban sem! Rá kell döbbenned, az életed sokkal több, mint a feladatok megoldása. Egyébként is ünnep van, nem igaz?
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Használd ki a hosszú hétvégét, és tedd azt, amit a legjobban szeretsz merülj bele a természetbe! Kirándulj, sétálj minél többet, ha teheted! Az őszi kerti munka is nagyon kellemes kikapcsolódás lehet, de talán jobb, ha száguldva biciklizhetsz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: